У Києві в одному з трамваїв стався нещасний випадок – водій не витримав сильної спеки і втратив свідомість просто під час руху по маршруту.

Про це повідомили на сторінці "Київського Транспортного Співтовариства "КТС" в соцмережі Facebook.

Так, 23 червня в трамваї з бортовим номером 5639 температура повітря піднялася вище +47 градусів, і з цієї причини у водія погіршилося самопочуття. Мабуть, в транспорті був відсутній кондиціонер. Користувачі соцмережі уточнили, що мова йде про маршрут №3.

Варто зазначити, що про інших постраждалих інформації немає. Водієві ж допомогла прийти до тями колега із зустрічного трамвая. Жінка запропонувала йому таблетки і воду, які поліпшили самопочуття водія.

У мережі також опублікували відповідні фотографії з місця події.

НП в Києві, фото з Facebook
НП в Києві, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

НП в Києві, фото з Facebook
НП в Києві, фото з Facebook

Кияни розповіли в коментарях, що схожу ситуацію спостерігали і в інших видах громадського транспорту. Люди просять міську владу звернути на цю проблему увагу.

Нагадаємо, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 гривень. У мережі з'явилося обурливе відео, на якому зафіксовано інцидент в одному з маршрутних таксі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві тролейбус з пасажирами спалахнув посеред дороги: "Від старості".

Також портал Знай.uа писав, що українцям запропонували пересісти з "богданчиків" на електробуси: "Тисяча суперсучасних машин".