Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідали ювілейний, десятий Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал", який триватиме в Києві до 27 червня.

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Володимир Зеленський з дружиною Оленою, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський з дружиною Оленою, фото president.gov.ua

"Разом з Оленою відвідали "Книжковий Арсенал". Наша сімейна бібліотека поповнилася новими книгами. "Польоти уві сні та наяву", "Вишивка козацької старшини XVII–XVIII століть", "Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР", "Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грибаускайте" та багатьма іншими. Читатиму о 5:30, коли є час 🙂", - зазначив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Володимир Зеленський з дружиною Оленою, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський з дружиною Оленою, фото president.gov.ua

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський показав, ким потрібно пишатися в Україні, і це не політики.

Нагадаємо, Володимир Зеленський потужно привітав збірну України з виходом в плей-офф: "Віримо в вас!" Український президент зазначив, що дана подія відбувається вперше за всю спортивну історію нашої країни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський в компанії українських малюків розповів про здоровий спосіб життя: "Має стати звичкою". Він вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні. Український гарант поклав квіти до могили невідомого солдата в столиці.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський підняв мінімальну зарплату: хто отримає 20 тисяч і більше. Президент України підписав указ про підвищення зарплат медичним працівникам.