Ніккі Вебстер в 34 роки важила 275 кілограмів, що вкрай шкодило її здоров'ю. Критичний момент у житті дівчини настав, коли її запросили в телешоу "Я важу 300 кг".

Ніккі зважилася на операцію зі зниження ваги, сподіваючись, що це вирішить всі її проблеми. Лікарі сказали, що вона повинна схуднути як мінімум на 20 кілограмів. І у дівчини вийшло це зробити за три місяці.

"На початку цього року після операції зі шлункового шунтування мій найкращий друг Майкл помер. Думка про те, що це може статися і зі мною, не дає мені спокою", - поділилася Ніккі.

На щастя, операція пройшла успішно, і вже через рік вона скинула центнер! Потім хірурги схвалили операцію з видалення шкіри, під час якої їй видалили 25 кілограмів зайвої шкіри.

Ніккі Вебстер, фото з соцмереж
Ніккі Вебстер, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Після операції з видалення шкіри у Ніккі виникла внутрішня кровотеча, через що її екстрено госпіталізували в реанімацію. Третя операція пройшла без ускладнень, і Ніккі швидко відновилася.

Варто зазначити, що зараз дівчина важить 90 кілограмів і успішно продовжує підтримувати свою нову вагу і стежити за здоровим харчуванням. Нещодавно Ніккі вийшла заміж за кохання всього свого життя, молодого чоловіка на ім'я Маркус.

Нагадаємо, Анна Богдан розкрила секрет ідеальної фігури: "На дієтах не сиділа".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська порадила найкращий продукт для схуднення.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Седокова різко поправилася, 8 кілограм за 2 тижні.