Співачка Марина Максимова, яку знають під сценічним ім'ям МакЅим напередодні потрапила в лікарню. Артистці стало погано під час виступала в Казані просто на сцені. Охороні довелося виводити МакЅим під руки.
Зараз же стан співачки вдалося стабілізувати. Відзначимо, що минулого тижня співачка була госпіталізована з 40% ураження легень. Медики підключили її до апарату ШВЛ.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

"Стан Марини стабільний, значних поліпшень або погіршень немає. Вона як і раніше в медикаментозному сні, виводити з якого її будуть, як тільки всі показники нормалізуються" - прокоментувала pr агент МакЅим.

Варто нагадати, що співачку МакЅим ввели в медикаментозну кому. Про це розповіла менеджер співачки Яна Богушевська.

МакSим, скріншот відео
МакSим, скріншот відео

" Коли збільшилася зараження і організм погано реагував на терапію, відповідно, лікарем було прийнято рішення ввести її в медикаментозний сон для більш ефективного прочищення легенів. Вона молода, міцна — прогнози позитивні", — заявила Яна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше повідомляли, співачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні: "буде без свідомості"

Як повідомляв Знай.ua , співачку МакЅим прямо з концерту госпіталізували медики: "не знали, що таке можливо..."

Знай.ua писав, госпіталізована співачка МакЅим в комі, Шанувальники не знаходять собі місця: "підключили до ШВЛ".