Літак компанії SkyUp повернувся в аеропорт незабаром після зльоту. Про це повідомили на сторінці авіакомпанія у соцмережі Facebook.

24 червня, рейс PQ0421 Київ-Батумі компанії SkyUp повернувся в Міжнародний аеропорт Бориспіль незабаром після зльоту.

Посадка сталася о 12:30 у звичайному режимі. Всі пасажири знаходяться в безпеці і їм нічого не загрожує. Представники компанії обіцяли посадити пасажирів на найближчий літак в Батумі.

Причини повернення літака з'ясовують технічні фахівці.

"Ми дбаємо про безпеку пасажирів, тому після виникнення позаштатної ситуації на борту досвідчений екіпаж згідно з міжнародними правилами повернувся в найближчий аеропорт. Ми розуміємо, що ця ситуація створила незручності для наших пасажирів. Ми забезпечимо їх харчуванням і напоями. Просимо вибачення і сподіваємося на розуміння, адже саме безпека польоту є нашим головним пріоритетом. Запевняємо, що всі пасажири полетять в Батумі максимально оперативно іншим літаком SkyUp." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Причини посадки літака не відомі.

Публікація сторінки SkyUp Airlines: Facebook
Публікація сторінки SkyUp Airlines: Facebook
Публікація сторінки SkyUp Airlines: Facebook

На Telegram-каналі "Україна в шоці"також згадали про цю ситуацію. Згідно з інформацією авторів каналу, в літаку сталася розгерметизація салону на висоті 9 кілометрів. Також в салоні був запах гару і над пасажирами випали кисневі маски.

До публікації додали відео пасажирки, яка була в салоні літака. Дівчина зняла те, що відбувається на камеру і розповіла, що посадка сталася через 20 хвилин після зльоту.

Офіційні джерела компанії SkyUp дану інформацію не підтверджували.

Публікація каналу Україна в шоці: Telegram
Публікація каналу Україна в шоці: Telegram
Публікація каналу Україна в шоці: Telegram

Нагадаємо, що у Чорному морі під Одесою знайшли небезпечні речовини: вода "зацвіла", краще не купатися

Як повідомляв портал "Знай.uа", багатоповерхівка завалилася, накривши завалами десятки людей: є загиблі

Також, "Знай.uа" писав, що пилові бурі і спека до +35: українців терміново попередили про зміну атмосферного фронту