Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів у Запоріжжі, врятували українку від самогубства. Наковталася таблеток.

Про це повідомляти прес-служба патрульної поліції Запорізької області.

Сталося це в четвер, 24 червня. Патрульні отримали виклик від хлопця, який розповів, що його кохана хоче покінчити життя самогубством, і випила багато різних пігулок.

"Моя дівчина наковталася таблеток, щоб накласти на себе руки. Двері не відчиняє. Допоможіть", - повідомив правоохоронцям чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поліцейські оперативно прибули на місце, і до них підбіг той самий хлопець, який більш детально про все розповів. Виявилося, що дівчина закрилася в квартирі одна, а перед цим випила багато таблеток.

Відразу була викликана бригада медиків, а самі поліцейські в цей час зняли захисні решітки на вікнах, і спробували потрапити в кімнату.

Заявник розбив вікно і поранив ногу, поліцейські також надали йому оперативно допомогу, наклавши джгут, щоб кровотеча зупинилася.

Поліція, фото: Патрульна поліція, фото: Патрульна поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: Патрульна поліція, фото: Патрульна поліція, фото: скріншот з відео

Співробітники правоохоронних органів потрапили всередину, і обидва громадяни були передані медикам, де їм надали невідкладну допомогу.

На щастя, все закінчилося благополучно, і тепер життю пари нічого не загрожує. У чому були причина спроби нашкодити собі-невідомо.

Нагадаємо, раніше Мати-одиначка після інсульту змушена красти їжу, щоб прогодувати дочку з анорексією: "це так соромно"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Старенька викопала в своєму саду злитки золота і віддала їх матері-одиначці: "тобі потрібніше"

Також "Знай.uа" писав, що За крок від самогубства: жінка спробувала викинутися з вікна через сварку з матір'ю