Популярний український радіоведучий на радіостанції "Люкс ФМ" Слава Дьомін має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу він показав, як охолодив свою колегу Тетяну Татарченко.

Слава Дьомін опублікував відео, де облив водою ведучу "Люкс ФМ" холодною водою.

На опублікованому відео можна побачити Славу Дьоміна який обливає Тетяну Татарченко холодною водою з відра посеред вулиці.

У підписі до публікації він вказав, що дана дія є наслідком програшу жіночої команди в грі "Основний інстинкт". Також ведучий додав, що на сторінці радіо "Люкс ФМ" знаходиться повна версія відео.

"Просто залишу це тут як нагадування, що чоловіча команда тертью тиждень поспіль перемогла в грі #основнойінстінкт" - написав Слава Дьомін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація слави Дьоміна: Instagram

У повній версії відео Слава Дьомін повідомив, що Тетяна Татарченко виконує бажання чоловічої команди після програшу в грі "Основний інстинкт". У той же час ведуча закликала жіночу команду не здаватися і жартома назвала свого колегу "Д*рником".

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "Третина свого життя уві сні"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"