Стало відомо про те, якою буде погода на вихідних в Україні. Спека потроху почала відступати, однак, розслаблятися рано.

Про це написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де детально про все розповіла.

На Заході вже значно холодніше. Через фронтальні дощі температура повітря опустилася до + 23+27 градусів тепла. У суботу, похолодає ще й у Житомирській та Вінницькій області. Стовпчик. Термометрів піднімуться максимум до 30 градусів, але в основному це буде +23+29 градусів.

Інша ж територія України буде далі "смажитися" на сонечку - більшість областей півночі, центру, сходу і Півдня очікують колишні 30-37 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У неділю, 27 червня спека поступово почне йти з усієї території країни, і тільки Луганській області доведеться ще трохи потерпіти.

Погода в Україні 26 червня, фото: Facebook 25 червня, фото: Наталка Діденко
Погода в Україні 26 червня, фото: Facebook 25 червня, фото: Наталка Діденко

На вихідних через всю країну пройде холодний атмосферний фронт, тому, можуть очікуватися невеликі опади, а в місцях навіть сильні зливи. При такій погоді існує ймовірність дощів.

Погода в Україні 27 червня, фото: Facebook 25 червня, фото: Наталка Діденко
Погода в Україні 27 червня, фото: Facebook 25 червня, фото: Наталка Діденко

У Києві ж, в суботу очікується до 33 градусів тепла, але, є ймовірність дощу з грозою. Буде скакати тиск, температура і волога, тому людям з серцево-судинними проблемами потрібно бути обережніше.

У неділю ж стане значно легше дихати, адже стовпчики термометрів покажуть 27-28 градусів тепла.

Температура повітря з Понеділка і аж до наступних суботи-неділі коливатиметься в комфортних, як для середини літа межах-максимально передбачається десь + 24 + 30 градусів.

Нагадаємо, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки-небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода 24 червня відкриє купальний сезон в Україні: водичка буде що треба

Також, "Знай.uа" писав, що Київська електричка на ходу відкрила двері, пропонуючи "вентиляцію" і вихід