Менше ніж за тиждень органи Державної виконавчої служби стягнули на користь 977 працівників 13,3 млн грн заборгованості із виплати заробітної плати.
Про це повідомили на фейсбук-сторінці Міністерства юстиції України.
Так, стало відомо, що органи Державної виконавчої служби упродовж 14-20 червня стягнули 3,3 млн грн заборгованості заробітної плати. Варто зазначити, що найбільше, а саме 1,7 млн грн – стягнуто органами Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України у Луганській області з Районного комунального підприємства «Старобільськвода» на користь 315 працівників.

зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

Ще 1,5 млн грн стягнуто з «Підприємства комунальної власності» Енергодарської міської ради. Завдяки органам Державної виконавчої служби у Запорізькій області зарплату отримали 75 працівників. Борг погашено за рахунок коштів, отриманих від реалізації майна боржника.
Органи Державної виконавчої служби в Київській області стягнули з Шляхового ремонтно-будівельного управління ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» 1,4 млн грн на користь 53 працівників. Борг стягнуто з рахунків боржника.
Варто зазначити, що з початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 313,7 млн грн та повністю погасили заборгованість 22 707 працівникам.

Нагадаємо, раніше українцям розповіли, що чекає неплатників аліментів: "Штраф від 20 до 50%"

Як повідомляє портал "Знай" боржник переховувався від сім'ї 9 років, поки не втратив квартиру: у Мін'юсті показали, хто не святкуватиме День батька

Також "Знай" писав, що повернути спілкування з онуками: у Мін'юсті пояснили, як не втратити контакт з дітьми після розлучення батьків

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще