Не так давно Катерина Репяхова та Анастасія Приходько стала мамою. Якщо для дружини Віктора Павлiка це були перші пологи, то співачка стала мамою вже втретє.

Про свої відчуття після цього вони розповіли на своїх акаунтах в соціальній мережі Instagram.

Катерина Репяхова народила зовсім недавно, менше двох тижнів тому, проте вже встигла поділитися своїми враженнями про пологи. На наступний день після святкування дня народження вона вирушила в пологовий будинок, так як було вже пора.

Вона залишилася там з речами, так як відійшли води, і ввечері почалися сутички, за якими пішли потуги, і як розповіла дівчина, це найстрашніший для неї момент під час пологів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Він тривав 25 хвилин, але мені здавалося, що вічність. Мені настільки було боляче, що я не відчувала вже сутичок. Тільки відчувала, як виходить головка ... я була вже десь в іншому просторі. Коли лікарі до мене зверталися, Я не з першого разу їх чула " - пише Катерина Репяхова.

Лікар сказала, що ближче до 3 ночі народить, а на годиннику було всього 2:15.

"Я почала кричати, що до 3х я помру. Я намагалася щосили і до 2: 40 мені поклали Мишко на груди" - продовжила дівчина.

Можливо, це в силу непідготовленості і недосвідченості, так як дівчина в stories розповіла, що поняття не мала, що потуги це так боляче, і на них не поширюється анестезія.

А ось Анастасія Приходько, перед цим була в родовому залі вже двічі, і це були треті пологи, тому дещо вона знала, і була готова до всього, що їй належить.

Незважаючи на це, вагітність була складна, і все в силу внутрішніх переживань. Всьому виною коронавірусна інфекція, і нова хвиля, коли хворіли всі навколо.

Жінка настільки злякалася, що навіть склала заповіт, про який не сказала навіть чоловікові.

"Мені 33, у мене треті пологи, а раптом у мене не вийде, а раптом щось піде не так, а якщо у мене не вистачить сил... і я залишу двох дітей без мами...мені було дуже страшно " - розповіла дівчина.

Страх тримався аж до пологів, і було так само складно, як і в перший раз. Вона плакала, лаялася, і слала всіх подалі, однак, тепер вона мама сина на ім'я Лука, і не уявляє свого життя без нього.

"Ми справляємося з цим в ім'я вищого, коли отримуємо на руки досконале чисте диво - свою дитину. Який коштує всього того, через що б нам не довелося пройти!"- підсумувала дівчина.

Раніше повідомляли, Приходько видала, як її вагітну принижували через татуювання: "не заслуговує бути мамою".

Як повідомляв Знай.иа, Анастасія Приходько показала життя багатодітної матусі одним фото: запарилася з борщем.

Також «Знай.иа " писав, що Молода дружина Віктора Павлика Реп'яхова відверто розповіла про пологи: "найстрашніше.."