Актриса Ірина Поплавська розповіла, як змінилося її життя після затвердження на головну роль в новому українсокм серіалі "Моя улюблена Страшко". Про це стало відомо з нового випуску програми "Сніданок з 1+1".

Актриса Ірина Поплавська вперше відвідала шоу "Сніданок з 1+1" і розповіла про свою роль в серіалі "Моя улюблена Страшко".

Кадр з ефіру шоу Сніданок з 1+1: YouTube
Кадр з ефіру шоу Сніданок з 1+1: YouTube
Кадр з ефіру шоу Сніданок з 1 + 1: YouTube

Дівчина зізналася, що дана роль це її перша масшатбная робота, тому вона не могла не погодиться. У той же час вона додала, що головна героїня близька їй по духу.

"Коли мене запросили на проби, я не знаючи навіть тексту, просто знаючи цей формат, я розуміла на яку роль, оскільки є розуміння свого типажу, а чому саме хотіла... тому, що є моменти внутрішньої якоїсь близькості героїні до мене. Хоча, як зовні втілюються різні речі, все ж відрізняється, і така велика відстань це дуже важко насправді. Спершу було дуже круто, а потім я зрозуміла, що більше важко, ніж круто" - розповіла Ірина Поплавська.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "Третина свого життя уві сні"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"