У суботу, 26 червня, майже по всій Україні очікується спекотна і волога погода. Найтепліше буде на Сході країни, при цьому на кілька градусів буде прохолодніше на Заході.

Як повідомляє Укргідрометцентр, максимальна температура повітря складе близько +33 +35 градусів. На Заході країни температура повітря не перевищить +27 градусів.

На Півдні і Півночі стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів. У центральних і східних регіонах повітря прогріється до +33 +35 градусів.

Зазначається, що дощі з грозами прогнозують у багатьох областях України. Сонячно і сухо буде лише в: Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Луганській, Донецькій областях.

погода 26 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У Києві в суботу, за прогнозом синоптика Наталії Діденко, буде спекотно – до +33 градусів. Ближче до вечора можливий дощ з грозою.

"В Україну на вихідні йде ослаблення спеки!" - попередила Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

26 червня вшановується пам'ять мучениці Акеліни (Акуліни). Наші предки ввечері цього дня стежили за місяцем: якщо вона в білому колі, то буде дощ. У цей період зацвітає барбарис.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.