Відомий український гумористичний актор і новий керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", членом журі "Розсміши коміка".

38-річний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу Кошовий розмістив в Insta Stories веселий ролик, в якому з'явився співак Володимир Дантес.

Євген вирішив підтримати друга і привітати його з виходом першого альбому: "Ну Вовка, ну артист".

"Постараюся розмовляти, як Женя. Ну шо, бродяги, це, коротше, там вийшов альбом мій перший. Зацініть, тупо свайпніте вгору!" - сказав на відео Дантес.

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories Євгена Кошового

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories Євгена Кошового

Варто зазначити, що на цьому тижні чоловік Наді Дорофєєвої презентував у Києві свій перший сольний альбом "Твоя улюблена музика", в який увійшов літній хіт "Sasha".

перший альбом Володимира Дантеса

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий показав шкільний альбом з Володимиром Зеленським, Оленою Кравець та Олександром Пікаловим: "Як ніби вчора".

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу показав, як не варто одягатися: "Жека, видали стиліста".

Як повідомляв портал Знай.uа, молодша донька Євгена Кошового з Кварталу стала співачкою: "Дебют!"

Також портал Знай.uа писав, як Євген Кошовий з дружиною здивували новиною: "Росте як на дріжджах".