Актриса студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч фоловерів.

Цього разу артистка показала, з якою проблемою часто стикається в готелях. Оскільки у Булітко ріст 154 сантиметри, то для неї проблематично дістати до душової лійки і опустити її на потрібний рівень, тому доводиться йти за стільцем, щоб вийшло зробити задумане.

"У мене зріст 154. Народилася я 54см. Тобто, моє життя довжиною в метр)))
Але, мова не про це, а про те , як я частенько потрапляю в готелі і .... порушую там звичний душовий уклад ))) 😅
.....
Хто ще тут Хоббіт?))) Відгукніться..)", - написала Вікторія в пості.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я-огр", "я Хоббіт) 155 см) 45 кг😂 вічна проблема дістати товар з полиць в магазині, дістати матрац з полиці в поїзді і ще купа проблем😂", " ми маленькі наповнюємо це світ, хоч за Нас часом і не думають 🤷. Я-158 і це здорово🤪", "мій зріст 158см. Вікторія, Ви найкрасивіший "Хоббіт" серед нас. 😉 🥰 💖 ✌ ️ ", "Не знаю чому, але це дуже смішно😂", " Вікенсій...ти шикарна!!!👏 👏 🔥 ", "Беріть з собою в поїздки Лесю Нікітюк", " Як казала моя бабуся:"під високе дерево легко ходити нужду справляти,а від з маленького легко плоди збирати",то є народна мудрість) малий золотник,та доріг)❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті: "Краща пара!"

Також «Знай.иа " писав, що Зірка "Дизель шоу" Булітко згадала свій ніжний танець з Чапкісом: "Останній вальс"