В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Українець зовсім недавно помітив, як в "Сільпо" продавці не встигають прибирати прострочений товар з полиць і "сподіваються" продати гнилі помідори. А зараз на станції метро "Академмістечко" в Києві, в магазині "Сімейна пекарня" хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Пекарня, фото: franch.biz
Пекарня, фото: franch.biz

У публікації йдеться, що замовлення було зроблено на першій касі і йому практично миттєво віддали хот-дог, після чого відправили для оплати на другу касу. Він оплатив Замовлення, йому віддали блюдо, залите зверху майонезом. Хлопець витер соус прямо в руках у касирки і помітив, що хот-дог був надкушений.

"Пояснення покупцеві не надали, гроші повернули моментально. #Київ", - йдеться в публікації.

Надкушений хот-дог, скріншот: Telegram
Надкушений хот-дог, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Цікава історія)", "Ух ти!!! Хтось вже куснув!!! І замаскували як класно!!!", "Сімейна пекарня по всьому Києву з огидним персоналом, обманом з вагою виробу і відсутність заявлених інгредієнтів (практично відсутня начинка)", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (Надкушений хот-дог)
Коментарі, скріншот: Telegram (Надкушений хот-дог)

Нагадаємо, українець купив батон для бутербродів і познайомився з вусатим гостем: "В коробочці..."

Як повідомляв "Знай.ua", українець виявив вусатого нахаба в їжі з доставки: ще й лапками ворушить

Знай.ua писав, відправили 9 кг, а отримали 70: харків'янка на "Новій пошті" дізналася, що таке доставка майбутнього