Популярний український актор і комік, глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Зараз в мережі показали свіже фото Кошового з молодшою дочкою Серафимою з їх відпочинку, який вони проводять на морі.

Відповідний кадр з'явився на офіційному акаунті "Квартал 95" в соцмережі Instagram.

"Кошові бажають вам легкої літньої п'ятниці!
Закінчуйте всі свої справи і переміщайтеся ближче до водойм",- йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Українці почали активно обговорювати фото, точніше зовнішній вигляд шоумена, нібито він сильно набрав вагу і йому потрібно худнути. Але були і хороші коментарі від підписників:

"Оце морду відгодував собі Кошовий😂 такою тільки собак ганяти😂", "Скоро лусне", "Що з лисим?) ", "скоро у Кошового фейс в екран не влізе", " поверніть Зелю в квартал !! Він же пропадає там !!", "Бідний Ваш друг париться в костюмі, а ви...", "Вчора походу було краще)", " 🙌пора худнути розплився фу, а золотко супер ❤️", "у вас вид дебіла", " Спасиб! 👍❤️ щасливого і Вам проведення часу! 🧚 🏽 ♀ ️ ❤ ️ ", "Кошовий схожий на професора з мультфільму "Нікчемний я".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий налякав дивним виглядом в Туреччині: розпухлі губи і хустку на голові

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Не ведіться на" ліву шн * гу": Євген Кошовий розповів про розіграші " Кварталу 95"

Також «Знай.иа " писав, що Кошовому сказали сісти на дієту, реакція розсмішила всіх: "Харя не влазить? Схуднути, Вася, можна завжди"