Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 200 тисяч осіб, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан.

Зовсім недавно чоловік вирішив поговорити про журналістику, почавши публікацію з цитати відомого американського композитора Френка Заппи, який розповів, в чому полягає суть цієї професії.

Михайло Заливако, скріншот: Youtube
Михайло Заливако, скріншот: Youtube

Журналістика, за словами музиканта, це коли людина, яка не вміє писати, бере інтерв'ю у людини, яка не вміє говорити, щоб згодом його дивилися і слухали люди, які не вміють читати.
А зараз Михайло Заливако показав свою кішку-красуню, яка спробувала зовсім тихо і без зайвих рухів тіла поцупити іграшку з тумби під телевізор.

"Сталася крадіжка🤓", - пише "Холостяк" до першої Instagram Stories.

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

Однак згодом Бублик не змогла тихо зістрибнути , коли потягнула за собою металевий виріб, який з гучним звуком впав на підлогу.

"Коли спалилася🤣", - підсумував "Холостяк" Михайло Заливако.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако стривожив фанатів після відпочинку з Ганною Богдан: "Хочу написати про зраду"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан заговорила про зради після фіналу "Холостяка": "Ніколи не прощу"

Знай.ua писав, "Більше нічого показати": "Холостяк" Заливако розсунув ноги біля Анни Богдан