Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників кумедним роликом у своїх Insta Stories.

Так, на опублікованому відео 35-річна знаменитість з'явилася поруч зі своєю сім'єю – чоловіком і 6-річним сином Нестором. Рідні зірки грали на музичних інструментах. Виявляється, що хлопчик вміє грати на барабанах, а його тато на акустичній гітарі.

Варто зазначити, що чоловік Цибульської не є публічною людиною, тому співачка завжди закриває його обличчя на фотографіях, і цей раз не став винятком.

"Тихий сімейний вечір акліматизації", - підписала ролик Цибульська.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Оля Цибульська з чоловіком і сином, скріншот з Insta Stories

Оля Цибульська з чоловіком і сином, скріншот з Insta Stories

До речі, нещодавно артистка повернулася з відпустки в Туреччині, де вона відпочивала з чоловіком і сином.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська втекла від усіх заради ненависного заняття: "Терпіти не можу". Співачка зізналася, що любить побути на самоті.

Нагадаємо, Оля Цибульська релакснула з голою п'ятою точкою, шанувальники не оцінили: "Ніби нею співаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська розповіла, що потрібно робити в ліжку і ресторані: "Тебе бісить..."

Також портал Знай.uа писав, що Цибульська порадила Аліні Гросу придивитися до Полякової: "У шоу-бізнесі не дасть дорогу".