У селі Аль-Хедая в Єгипті на світ з'явилося козеня, яке привернуло величезну увагу жителів.

Як повідомляє видання Gulf News, тварина народилася з обличчям, як у мавпи. У нього були великі посаджені близько очі та випнута щелепа. Кадри з козеням вже стали вірусними в мережі.

Господар тварини заявив, що був шокований побаченим, оскільки не знає, яким чином його коза могла народити таку "дивну істоту".

Деякі припустили, що козеня є гібридом кози і мавпи. Але ветеринари не підтвердили цю версію, уточнивши, що це – вроджена деформація через неправильний внутрішньоутробний розвиток. Фахівці підкреслили, що помісь мавп та кіз повністю виключається.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Декан факультету ветеринарної медицини Каїрського університету, доктор Іман Бакр сказала, що це – вроджені вади розвитку, як ті, що виникають і у людей.

За її словами, вони викликані генетичними причинами у батьків або впливом на матір під час вагітності токсинів з навколишнього середовища або вірусу. Подібні випадки вкрай рідкісні, але вони можливі і мають наукові причини.

Доктор Бакр додала, що такі тварини довго не живуть. І підтвердження її слів не змусило на себе довго чекати: козеня померло через два дні після народження.

Нагадаємо, у котика Понзу зупинилося серце через бійку: зірку оплакує весь Instagram.

Як повідомляв портал Знай.uа, кролики-мутанти навчилися ходити на передніх лапках: вся справа в унікальному гені.

Також портал Знай.uа писав, що малюк-циклоп налякав всю сім'ю, дві зіниці на оці і немає носа: "Подарунок від Бога".