У п'ятницю, 25 червня 2021 року, в Лас-Вегасі пройшла церемонія зважування перед поєдинком українського боксера Василя Ломаченка і японського бійця Масайоші Накатані.

Спортсмен з України має 14 перемог, з десятьма нокаутами, і дві поразки, з Японії - 19 перемог при 13 нокаутах і всього одній поразці. Довгоочікуваний поєдинок Василя Ломаченка відбудеться вже в ніч з 26 на 27 червня. Пройде він на арені Virgin Hotels в Лас-Вегасі, США. Українці побачать бій тільки з ранку через відмінності часових поясів.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Попередній бій закінчився для нашого спортсмена плачевно, адже він програв Теофімо Лопесу всі зароблені раніше пояси, не зумівши стати абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі. Накатані раніше теж програв американцеві. Цей поєдинок зуміє надати відповідь на питання про випадковість і проблеми з травмами Василя. Зважування показало, наскільки вище японський боксер українського воїна. Масаоші перевершує в зростанні на дванадцять сантиметрів, а розмах рук - цілих на 14 см.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Багато хто впевнений у перемозі Ломаченка, проте не слід думати, що бій пройде дуже легко для українця.

Подивитися протистояння Василя Ломаченка і Масайоші Накатані можна буде за допомогою відеосервісу Megogo, який запустить пряму трансляцію. В Америці поєдинок покаже канал ESPN, а в Європі - Sky Sports.

Ломаченко - Накатані, скріншот: Youtube
Ломаченко - Накатані, скріншот: Youtube

Нагадаємо, визначилися пари на 1/8 фіналу Євро-2020: з ким зіграє Україна, Чемпіони Світу та Європи

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко перед боєм з Масаеші Накатані влаштував заплив на тлі пальм: "Не наш лиман"

Знай.ua писав, Усик перетворився на Хатіко перед боєм з Джошуа: вийшов зустрічати суперника на рейки