Вже на повну стартував сезон кабачків, а це значить саме час приготувати щось смачненьке з цього овоча.
Кабачок дуже різноманітний, адже їх можна готувати на мангалі, сковороді або запікати в духовці. Найсмачніші і ароматні кабачки виходять саме на мангалі, але якщо у вас його немає то можна використовувати скороду гриль.

Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео
Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео

Для початку розріжете кабачки уздовж на скибочки приблизно пів сантиметра. Зробіть ножем на них сіточку і злегка посоліть і збризныть оливковою олією і можна додати бальзамічного соусу. Сковороду гриль теж потрібно скропити олією і викласти на неї кабачки і трошки підрум'янити.
Після цього кабачки слід поставити в духовку, щоб вони допеклися. При цьому кабачки потрібно буде періодично перевертати.

Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео
Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео

Готуємо соус дзадзікі. Беремо сметану або грецький йогурт додаємо часник, свіжий огірок, кріп і сіль. За бажанням можна додати 2 ложки соку лимона. Все добре перемішуємо і викладаємо соус на приготовані кабачки.

Нагадаємо, неймовірне варення з шовковиці: на цей аромат збігуться всі сусіди

Як повідомляв "Знай.uа" , смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Знай.uа" писав, рецепт ідеальних вареників з вишнею на кефірі: пальчики оближеш