Вже на повну стартував сезон кабачків, а це значить саме час приготувати щось смачненьке з цього овоча.
Кабачок дуже різноманітний, адже їх можна готувати на мангалі, сковороді або запікати в духовці. Найсмачніші і ароматні кабачки виходять саме на мангалі, але якщо у вас його немає то можна використовувати скороду гриль.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля початку розріжете кабачки уздовж на скибочки приблизно пів сантиметра. Зробіть ножем на них сіточку і злегка посоліть і збризныть оливковою олією і можна додати бальзамічного соусу. Сковороду гриль теж потрібно скропити олією і викласти на неї кабачки і трошки підрум'янити.
Після цього кабачки слід поставити в духовку, щоб вони допеклися. При цьому кабачки потрібно буде періодично перевертати.
Готуємо соус дзадзікі. Беремо сметану або грецький йогурт додаємо часник, свіжий огірок, кріп і сіль. За бажанням можна додати 2 ложки соку лимона. Все добре перемішуємо і викладаємо соус на приготовані кабачки.
Нагадаємо, неймовірне варення з шовковиці: на цей аромат збігуться всі сусіди
Як повідомляв "Знай.uа" , смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися
Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Показати ще
"Знай.uа" писав, рецепт ідеальних вареників з вишнею на кефірі: пальчики оближеш