Всесвітньо відома співачка, зірка поп-сцени Брітні Спірс особисто звернулася до суду Лос-Анджелеса (Каліфорнія) у справі про її тривалу опіку.

Зовсім недавно, 23 червня 2021 року, 39-річна виконавиця, яка з 2008 року перебуває під опікою, виголосила пристрасну промову в суді. Протягом цього часу вона зізналася, що не хоче повертатися до колишнього життя. А зараз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 30 мільйонів чоловік, Брітні Спірс розповіла маленький секрет, що стосується бажання перебувати в казці.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Співачка нагадала, що раніше писала про те, якою приголомшливою і красивою здається її життя. І зізналася в кращій рисі її матері, яка завжди робила вигляд, ніби все в порядку для братів і сестер, незважаючи на те, яким поганим або жахливим був день.

"Я звертаю на це увагу людей, тому що не хочу, щоб люди думали, що моє життя ідеальне, тому що це, безумовно, не так... і якщо ви читали що-небудь про мене в новинах цього тижня 📰... ви, очевидно, дійсно знаєте, що тепер це не так. !!!! Прошу вибачення за те, що прикинулася, ніби я була в порядку останні два роки ... Я зробила це через свою гордість, і мені було ніяково розповідати про те, що зі мною сталося...", - пише Брітні Спірс.

Брітні Спірс / фото: Instagram
Брітні Спірс / фото: Instagram

Однак тепер їй не хочеться робити веселі публікації в Instagram. Адже ця соціальна мережа і пости в ній дозволили знайти їй відмінну можливість ділитися своїм існуванням. Їй дуже хотілося відчути себе важливою. Тому тепер вона почала читати більше казок.
В якості фотографії виконавиця використовувала картинку з цитатою великого фізика-теоретика і лауреата Нобелівської премії Альберта Ейнштейна.

"Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони були розумнішими, читайте їм ще більше казок", - говорив за життя знаменитий вчений.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Брітні Спірс розкрила правду про десятки років ув'язнення у власному будинку: "Плачу кожен день"

Як повідомляв Знай.ua, Брітні Спірс вирвалася на свободу і помчала прямо в суд: молить про допомогу, батько не дає спокою

Також Знай.ua писав, батько Брітні Спірс випустив зірку з ув'язнення і навіть дозволив весілля