Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,5 мільйонів чоловік.

Зараз один з користувачів і шанувальників виконавиці виклав безліч відеозаписів і фото з її минулого концерту. Оля Полякова постала в короткій червоній сукні і вирішила поговорити з тими, хто прийшов до неї на музичний захід, про те, розглянули вони [щось] чи ні.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Швидше за все, мова йде про її нижній білизні, яке побачити не складає труднощів через вітер, що піднімається спідницю. Згодом співачку не задовольнило, що не всі ще розглянули те, що знаходиться у неї під сукнею. Тому вона спеціально пішла на іншу сторону сцени, де спідниця з усією легкістю піднялася.

"Розглянули, друзі? Ви розглянули чи ні? Як, немає ще? Дорогі, якщо не розглянули, тоді давайте всі разом трошки...", - каже Оля Полякова.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova/
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova/

На наступному відео співачка влаштувала невеликий "конфлікт" з одним з присутніх на концерті, якому стало важко.

"Що таке, що так важко, скажіть? Обов'язково в залі знайдеться один, якому важко. Всі чоловіки сидять посміхаються, під спідницю дивляться, а йому важко. Що не так?", - додала виконавиця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова поборола пекельну спеку відвертим образом: "Виглядати, як шл*ха"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "Я не перетворюся на козу?"

Знай.ua писав, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю"