Клієнти ПриватБанку поскаржилися, що з банківських карт повторно списуються особисті кошти українців. Про це повідомила українка Надія Кушнір.

" Це у ПриваБанку якась проблема, або це тільки у мене таке вночі творилося? Я то картки заблокувала, але по кілька тисяч мінус, то якось хм... " - зазначила дівчина.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Після цього прессекретар Приватбанку Олег Серга в інтерв'ю Інформатору розповів, що в суботу, 26 червня, в багатьох клієнтів Приватбанку повторно списалися гроші з карт за операціями 23-24 червня. У компанії заявили, що інцидент трапився внаслідок системного збою.

ПриватБанк, фото Знай.uа
ПриватБанк, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дійсно у деяких клієнтів внаслідок системного збою сьогодні було подвійне списання і некоректне відображення коштів. Ми побачили цю проблему і з ранку працюємо над нею. До кінця дня, орієнтовно до вечора, все буде відновлено",-розповів прессекретар.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, українець взяв кредит у Приватбанку і залишився "голим": "погрожували і ображали". Чоловік розповів, що взяв кредит на п'ять тисяч і не повертав його протягом трьох років.

Як повідомляв Знай.ua, українець поповнив карту в терміналі Приватбанку і отримав помилку: "не видав жодного попередження".

Знай.ua писав, українець з карткою "ПриватБанк" отримав десятикратне обмеження рахунку: "змушують себе душити...". Цього разу українець з карткою банку заявив, що йому "не дають жити" обмеження.