Серіал "Татусеві дочки" став одним з найуспішніших російських ситкомів. За життям батька-одинака з п'ятьма доньками глядачі з цікавістю спостерігали протягом двадцяти сезонів.

"Пуговка" – Катя Старшова потрапила в серіал ще до того, як пішла в школу. Зніматися у фільмі вона почала шестирічною, а закінчила вже підлітком. Далі Катя продовжила займатися фігурним катанням, а у 2016 році 15-річна акторка взяла участь у проєкті "Танці з зірками".

"Пуговка" – Катя Старшова
"Пуговка" – Катя Старшова

Галина Сергіївна - Єлизавета Арзамасова
Галина Сергіївна - Єлизавета Арзамасова

Галина Сергіївна - Єлизавета Арзамасова після закінчення зйомок серіалу багато грала в театрі, була залучена в постановках найкращих московських режисерів, а також з'являлася в кіно і на ТБ. У 26 років акторка завагітніла першою дитиною від 47-річного постановника льодових шоу Іллі Авербуха.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Женя - Дар'я Мельникова у серіалі зіграла спортсменку. Попри свій екранний імідж, у 2014 році увійшла в топ-100 найсексуальніших жінок Росії. Вона й далі серйозно займається акторською кар'єрою. У 2013 році Дар'я Мельникова вийшла заміж за актора Артура Смольянінова, а через два роки стала мамою.

Женя - Дар'я Мельникова
Женя - Дар'я Мельникова

Маша - Мирослава Карпович
Маша - Мирослава Карпович

Маша - Мирослава Карпович у "Татусеві дочки" прийшла вже професійною акторкою – у 2006 році вона закінчила курс Школи-студії МХАТ. Ця роль принесла їй всеросійську популярність. В основному ж Мирослава працює в театрі. Знімалася також в декількох кліпах, наприклад, у Леоніда Агутіна і Єгора Кріда.

Даша - Анастасія Сиваєва з дитинства займалася в модельному агентстві В'ячеслава Зайцева. Зніматися вона почала з десятирічного віку — в дитячому освітньому шоу "Вулиця Сезам", пізніше - в "Єралаші". Після закінчення зйомок вона знімається не часто, натомість багато подорожує.

Даша - Анастасія Сиваєва
Даша - Анастасія Сиваєва

Віник – Філіп Блідий
Віник – Філіп Блідий

Віник – Філіп Блідий походить з театральної сім'ї: його батько - народний артист Росії, а старший брат Ілля — режисер дубляжу й один з найкрасивіших акторів 90-х. Філіп багато працює в театрі, а також іноді з'являється на телебаченні. Він знявся в невеликому епізоді хітових серіалів "Кухня" і "Готель Елеон".

Ілля Полежайкін – Михайло Казаков починав з "Єралашу", але прославився в ролі Полежайкіна, майбутнього міліціонера і бойфренда Галини Сергіївни. Однак, юнаку довелося рік провести у в'язниці. Справа була кваліфікована за статтею "перевищення меж необхідної самооборони", але де-факто йшлося про вбивство. Казаков ненадовго повернувся в кіно, але потім зайнявся бізнесом.

Ілля Полежайкін – Михайло Казаков
Ілля Полежайкін – Михайло Казаков

Мама Васнецова - Нонна Гришаєва
Мама Васнецова - Нонна Гришаєва

Мама Васнецова - Нонна Гришаєва з'явилася через рік після початку зйомок, коли тато вирішив покинути серіал, оскільки не витримував темпу, в якому знімалися "Татусеві доньки". Героїня Нонни Гришаєвої змінила тата на посаді, а серіал отримав друге дихання.

Папа Васнецов - Андрій Леонов. Син Євгена Леонов ризикував залишитися в тіні зоряного батька, якби не серіал "Татусеві доньки". Після закінчення зйомок Андрій Леонов продовжує працювати в театрі й кіно, а у 2015 році він знявся в телесеріалі, присвяченому дресувальниці хижаків Маргариті Назарової.

Папа Васнецов - Андрій Леонов
Папа Васнецов - Андрій Леонов

Нагадаємо, зірка серіалу "Татусеві доньки" вагітна від 47-річного: "Пильні спостерігачі". Акторка розповіла про своє нове становище

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Татусевих доньок" Карпович налякала худорбою: "Доводиться голодувати". Карпович сильно схудла

Також "Знай.ua" писав, Леонов з "Татусевих доньок" втратив маму: легенді театру було 85. Про причини смерті поки не повідомляється, проте в лютому 2021 року її було госпіталізовано до лікарні у важкому стані