Картопля вкрай дешевий, корисний і смачний коренеплід. Однак мало хто знає як її приготувати правильно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа youtube-каналі Оля Куховарит був опублікований рецепт приготування молодої картоплі. Зробити це блюдо вкрай просто, проте потрібно звернути увагу на деталі.
Для цього потрібно
- 1 кг молодої картоплі;
- 50 гр кропу;
- 2 зубчики молодого часнику;
- Сік 1 лимона;
- Зелений гострий перець за смаком;
- 50-80 мл оливкової олії;
- Солі;
- Перець.
Картопля слід занурити в холодну воду і поставити на вогонь. Якщо поставити його на гарячу воду, то крохмаль почне схоплюватися і це заважає рівномірному приготування коренеплоду.
Варимо картоплю до кипіння, а потім включаємо повільний вогонь. Варити потрібно до того моменту, коли він стане м'яким.
Потім требва приготувати заправку. Для цього слід нарізати великим шматком кріп, занурюємо в блендер. До нього слід додати зелений перець, також нарізаний великим шматком, додати туди нарізаний часник, залити лимонним соком, сіль і трохи оливкової олії. Важливо не перетворювати заправку в кашу, а просто порізати на дуже дрібні шматочки.
Потім викладаємо картоплю і заливаємо заправкою.
Нагадаємо, неймовірне варення з шовковиці: на цей аромат збігуться всі сусіди
Як повідомляв " Знай.ua", смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися
Знай.ua писав, рецепт ідеальних вареників з вишнею на кефірі: пальчики оближеш