Карина пережила загибель своєї маленької доньки, яку скинув з 10 поверху її цивільний чоловік і батько дитини.

Свою трагедію жінка розповіла проекту "Бути мамою" на Ютуб-каналі "TUT.BY".

Карина більше 12 років прожила з абьюзером і навіть народила від нього дочку Лагерту, яку жінка ласкаво називає "моїм маленьким вікінгом".

У якийсь момент жінка зрозуміла, що відносини з цивільним чоловіком потрібно закінчувати, адже їй краще виховувати дочку поодинці в спокійній і адекватній обстановці без постійних сварок і лайки. Карина пішла, але домовилася, що батько дівчинки зможе її бачити тоді, коли захоче. Так і було, батьки проводили час з дитиною по черзі - день Карина, день Роман.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

І ось через місяць після закінчення відносин, чоловік написав Карині з погрозами ( як уже бувало безліч разів), а після...вбив їх дочку, собаку і наклав на себе руки. Цивільний чоловік викинув 8-місячну Лагерту з 10 поверху, слідом полетіла собака. А далі Роман скинувся сам. Всі загинули на місці трагедії.

Сказати, що Карині було важко - це нічого не сказати. За її словами, того дня вона померла з донькою, адже їй більше не хотілося жити. У дівчини почалася затяжна депрессія. Сльози, біль, крики — все це стало її буденністю. Карина почала себе ненавидіти за те, що не вберегла життя своєї дочки.

Жінка звернулася за психологічною допомогою. Пережити смерть своєї дитини поодинці виявилося неможливо. А після Карина створила ініціативу "вижити", яка допомагає людям пережити втрату своєї дитини.

Нагадаємо, раніше Українка розповіла, як її син переніс клінічну смерть після укусу бджоли: "мені щоночі сниться сон..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тяжкохвора жінка відганяє смерть, щоб народити дитину: зворушлива історія про силу материнської любові

Також «Знай.иа " писав, що Особиста трагедія Олени, яка поховала двох рідних крихіток: "щось підказувало, що не треба лягати спати"