У неділю, 27 червня, по всій території України нарешті послабиться спека, а в більшості областей пройдуть дощі з грозами.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, в неділю, спека трохи спаде на більшій частині нашої країни, хіба що в Луганській області збережуться високі температури.

Так, 27 червня, вночі на Правобережжі прогнозують короткочасні дощі, грози, вдень в окремих районах значні дощі, град і шквали до 15-20 м / с.

Гроза / фото: Pixabay
Гроза / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вітер північно-західний, на Сході південно-західний, 5-10 м / с.

Температура водуха вдень +24+29 градусів, на сході до +32 градусів вище нуля. Вночі температура опуститься до +16+21 градуса, у західних областях +12+17 градус.

У Києві, 27 червня, температура повітря вдень впаде до +27+28 градусів, ніч до +18+20 градусів. Вночі місцями очікується короткочасний дощ, вдень пройдуть значні дощі, грози, місцями град і шквали. Вітер північно-західний, 5-10 м / с.

Народний прогноз погоди

7 червня відзначається день пам'яті святого пророка Єлисея. Наші пращури боялися дощу в цей день, оскільки він обіцяв ще сім неділь негоди. Прогнозувати погоду у цей день могла і риба: якщо вона грає в річці - вночі може бути гроза.

Нагадаємо, раніше У Києві придумали оригінальний спосіб боротьби зі спекою: освіжає і бадьорить

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірвані дахи, підтоплені будинки та затримані потяги: рятувальники ліквідовують наслідки негоди на Заході України

Також «Знай.иа " писав, що В Україні скоро відступить спека, температура спаде з +36 до +23: прогноз на вихідні по регіонах