У Росії, 23 червня, почався міжнародний музичний фестиваль "Жара-21". Як і личить на таких заходах, артисти пройшлися по червоній доріжці, де блищали своїми нарядами.

Так, відома fashion-блогер і стиліст Карина Нігай вирішила "розібрати по поличках" стильні образи музичних див. Свій огляд Карина виставила в своїх Інста-сторіз.

Першою під приціл потрапила Ані Лорак. Ось її образом на килимовій доріжці Нігай залишилася незадоволена.

"Періс Хілтон на мінімалках і з новою зачіскою. Блискітки, боа, волосся на плечах - все як я "люблю"...Втекла з Підмосковського Мулен Руж. Все разом виглядає так дешево, що хочеться запитати: це банер?",- написала стиліст.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Наступною стала Віра Брежнєва. Образ на думку Карини вийшов хороший і "в дусі Віри".

"Віру люблю, але верх сукні виглядає не дуже. Якось дешевить. В цілому образ хороший. Безпечний і дуже в дусі Віри", - написала блогер.

Далі обговорили "любительку хейтерів" Ольгу Бузову. На думку стиліста, образ зіпсували "русалчині клоччя".

"Моя богиня. Давайте так, якщо прибрати русалчині клоччя, плаття виглядало б нормально. Уявіть його на Гагаріній. Була б жива, але Оля...окрема пісня! Блондинка в шоколаді - знову в справі", - пише Нігай.

Примітно, що Оля засвітила два образи на червоній доріжці.

Захоплення своїм вбранням у Карини Нігай викликала солістка групи "А'студіо" Кеті Топурія.

"Найкрутіша Кеті. Нарядно. Гарно. Елегантно і зовсім не банально. Наречені, придивіться! Я б заміж так пішла".

"Отримала" за своє вбрання співачка Валерія, через яке стала схожа на садівника.

"Що не так?! Правильно! Поєднання кольорів занадто контрастне, плюс глянцева тканина і вийшов садівник",- написала свою думку Нігай.

Також своє "фе" від блогерки отримала улюблениця молоді співачка Клава Кока: "Ну і Круелла на мінімалках. Тільки якщо вбрання актриси виглядали дорого і були натхненні колекціями Вів'єн Вествуд, то тут натхнення взяли з мудборда регіональної вечірки. Аксесуари не від сюди, плаття не сидить.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак "догоджає" росіян українськими шедеврами: "спеціально з Києва"

Як повідомляє портал «Знай.иа " дружину Меладзе Брежнєву в білій сукні запідозрили у вагітності: "чекаєте поповнення?"

Також «Знай.иа " писав, що Ані Лорак, Тіматі і Настю Каменських запідозрили в плагіаті, нота в ноту: "і так зайде!"