Катерина Кухар порадувала шанувальників GIF-картинкою зі свого дружиною. Відповідний пост з'явився на її соціальній мережі в Instagram.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддів популярного проекту" Танці з зірками " Катерина Кухар продовжує радувати свою багатотисячну армію шанувальників.

26 червня для своїх тридцяти двадцяти шести шанувальників вона опублікувала пост разом з хореографом Олександром Стояновим. Дівчина сидить в чорній сукні на столі і нехитро базікає ніжками в підборах. Її чоловік стоїть поруч і показує клас. Одягнений він в чорно-білі штани, білі кросівки і футболку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

життя відповідає взаємністю на щирі посмішки. Посміхаємося частіше!🤍
, - написала Кухар.

За три години пост Катерини Кухар зібрав 17,4 тисячі лайків за три години. Шанувальники засипали шанувальників різними коментарями.

"Ви як іграшкові😀 👌"; "Катя, ви Така грайлива 😜 красиві😍"; "прикольно❤️"; "Супер кокеточка";" Ах,які ніжки😍", - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також "Знай.uа " писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."