Мама Наталії Корольової розповіла про те, як реагує на співжиття з чоловіком Наталії Корольової.

Подробиці свого життя 75-річна Людмила Іванівна Поривай розповіла в ефірі російського каналу НТВ у програмі "зірки зійшлися".

Наташа Корольова і Тарзан, instagram.com/tarzan___official
Наташа Корольова і Тарзан, instagram.com/tarzan___official

Справа в тому, що жінка приїхала до сім'ї з США і залишилася погостювати у Наталії Корольової і Сергія Глушка. За словами її, співжиття з зятем її не дратує і до конфліктів не призводить. Однак Поривай пильно стежить за тим, як Тарзан дивиться на Королеву. І якщо він на неї дивиться погано, це її засмучує.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Якщо я помічаю якийсь не такий погляд, щось не сподобалося і він не так подивився", - повідомляє Поривай. Згодом вона висловлює свої претензії королевою, але зятю Вона це не висловлює.

Відзначимо, мама Наташі Корольової Людмила Поривай другого чоловіка дочки схвалила не відразу. Все через його професії стриптизера. Однак, згодом відносини між зятем і тещею налагодилися.

Наташа Корольова фото: Instagram
Наташа Корольова фото: Instagram

Королева і Тарзан офіційно стали чоловіком і дружиною в 2003 році.

Нагадаємо, Оля Полякова показала свою природну красу: не блондинка і з коротким волоссям. Оля Полякова здалася в незвичайному вигляді

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика: "Це не по-чоловічому"

Також Знай.uа писав, вагітна Дружина Віктора Павлика пустилася у всі тяжкі: "Класна тусовка". 4 червня пройшла вечірка від студії" Квартал", на якій і була Катерина.