Популярна українська телеведуча, гумористка і навіть трохи фотомодель Леся Нікітюк, яка нещодавно розціловувала щоки Притули на його Дні народження, продовжує дивувати шанувальників дуже цікавими кадрами. Цього разу Леся показала, що вона робить у гримерці разом зі співачкою Наталією Могилевською, також їм допомагав і Сергій Притула.

Справа в тому, що Леся несподівано взяла ножиці і піднесла їх до волосся Наталії Могилевської - дуже дивна картина. Поки невідомо, чому Леся взяла на себе роль перукаря. Давайте розбиратися.

Про це стало відомо завдяки серії коротких Stories Лесі Нікітюк в мережі Instagram.

Перша історія Лесі почалася з того, що вона разом з Притулою почала стригти Наталію. Сергій заявив: "Що ти з нею розмовляєш, стрижи!". Сама Наталя Могилевська вигукнула: "Блін, коротше, не треба! Не треба, будь ласка!. Однак зірки не зупинилися і продовжили різати локони.

Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У наступній історії можна побачити схожу картинку, проте тут Леся вже більш активно відрізає волосся, крамсала все, що бачила і навіть трохи підспівувала в цей момент. Волосся цілими пасмами падало під ноги Наталії Могилевської, а Притула вже просто спостерігав за цим процесом.

Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Потім Леся Нікітюк вирішила показати своїй новий наряд - бузкову сукню. Телеведуча вирішила прокоментувати її зовнішній вигляд і не могла спокійно на неї дивитися: "Подивіться, яка сукня. Все це зараз розплететься. Піду надягати!".

Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Наталія Могилевська назвала три речі, що заважають схудненню: "Знизити вагу не вдасться".

Як повідомляв Знай.uа, капітан Наталка йде в рейс, рівняння на декольте: схудла Могилевська показала шикарний бюст.

Знай.uа писав, Наталя Могилевська у формі капітана "викрала" машину: "Куди я їду?".