Солістка музичного гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон продовжує радувати шанувальників не тільки новими піснями але й кумедними відео на своєму YouTube-каналі. Цього разу зірка розповіла, як проводить літо.

Наталія Фаліон опублікувала відео, де розповіла, чим займається влітку.

На опублікованому відео можна побачити Наталію Фаліон у різнобарвній вільній сукні, яка стоїть на дерев'яному мосту через річку з перилами пофарбованими в кольори національного прапора України.

Наталія Фаліон, кадр з відео: YouTube
Наталія Фаліон, кадр з відео: YouTube
Наталія Фаліон, кадр з відео: YouTube

На відео Наталія Фаліон розповіла, що спекотного літа поїхала далеко від дому заради роботи.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

"Літо, спека неймовірна, а я так далеко від дому. На Полтавщині є таке гарне місто Лохвиця та річка Сула. Так і хочеться стрибнути прямо в воду, але нічого не поробиш, треба працювати, їхати в інше місто і радувати свого глядача. А краса Така, просто неймовірна, яка Наша Україна красива, є на що подивитися, є де відпочити, порадувати своє серце" - сказала Наталія Фаліон.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська змусила чоловіка бринькати на гітарі, а сина посадила за барабани: коли нудно

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Фреймут з відстовбурченим мізинцем напилася на камеру

Також, "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва перетворилася на Медузу Горгону, не впізнає навіть Дантес: "Монстр"