Поки вся увага футбольних фанатів прикута до довгоочікуваного чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020), норвезький футболіст Ерлінг Холанн розважатеся як може.

26 червня 2021 року, в суботу з'явилися перші чвертьфіналісти турніру - Італія і збірна Данії, яка розгромила Уельс з рахунком 4:0. А в цей час нападник дортмундської "Боруссії" і збірної Норвегії відпочиває в Греції. Він знаходиться на острові Міконос разом з друзями, проводячи час на вечірках в компанії.

Боруссія Д обіграла ПСЖ, twitter.com
Боруссія Д обіграла ПСЖ, twitter.com

Грецька газета Sportime заявляє, що хлопець у ресторані Наммос витратив близько півмільйона євро за п'яти-шести-годинний обід на всіх. У цей час було дуже багато їжі, чотири пляшки шампанського Cristal Vintage і чайові на суму 30 тисяч євро (~970 тисяч гривень).

Ерлінг Холлан особисто відреагував на подібні новини, заявивши, що вони є фейковими.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ерлінг Холлан, фото: Instagram
Ерлінг Холлан, фото: Instagram

"... Я думаю, вони забули основні страви🤡🤦🏼‍♂️Фейкові новини", - пише футболіст у соціальній мережі Twitter.

Однак невідомо, він назвав їх неправдивими через те, що була витрачена сума набагато більше зазначеної, або через те, що він не міг так багато витратити.

Нагадаємо, Україна втратила найсильнішого гравця перед матчем проти Швеції в 1/8 Євро-2020: відправили назад до Києва

Як повідомляв "Знай.ua", Ярмоленко розповів Вацко про хейт, брудні готелі і насмішки в команді: "Не так я представляв Європу"

Знай.ua писав, Луческу порівняли з комахою поруч з Мессі: "Він поняття не мав, хто це такий"