Стало відомо, що можна зробити, якщо банкомат завис і не видає вашу карту.

Банкомати ПриватБанку є одними з найбільш популярних і поширених в Україні. Природно, вони можуть ламатися і це призводить до непростих ситуацій, передає Інтернет-портал ITech.

Сам Приватбанк радить зателефонувати на гарячу лінію, розповісти про проблему. Саму карту слід заблокувати і чекати її перевипуску. Однак це може заподіяти безліч незручностей для клієнтів. Адже картка часто замінює гаманець і у людини може не бути готівки, а заплатити часто треба прямо зараз.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

На щастя, є один спосіб спробувати отримати картку, однак він не завжди працює. Фахівці радять кілька разів натиснути клавішу скасування, що має підштовхнути банкомат повернути вашу картку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Якщо після декількох натискань, банкомат так і не реагує на вас, тоді необхідно знову натиснути і тримати (не більше 5 хв) клавішу "скасування" до тих пір, поки на дисплеї не з'явиться "завершити операцію".

ПриватБанк, фото Знай
ПриватБанк, фото Знай

Після отримання картки радимо не користуватися банкоматом протягом двох діб. Якщо спосіб не спрацював, то доведеться блокувати картку.

Нагадаємо, раніше У клієнтів "Приватбанку" вночі зникли гроші з рахунків: "кілька тисяч мінус"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка в " ПриватБанку "потрапила на лімітні гойдалки - ні витратити, ні поповнити:" одне розчарування..."

Також «Знай.uа» писав, що Банкомат " ПриватБанку "видав українцю помилку замість 1100 гривень:" коли повернуть?"