Ілля Кива привітав українців з днем молоді. Зробив це він у радянській шапці, за яку на нього завели кримінальну справу раніше.

Кожна остання неділя червня в нашій країні відзначається День молоді. У 2021 році дане свято припало на 27 червня. На честь цього молодих українців вітали різні діячі шоу-бізнесу та політики. Ілля Кива не залишився осторонь.

Звернення було записано на тлі залу єдиноборств, в якому, ймовірно, тренується Ілля Кива, а насправді була одягнена радянська шапка.

Ілля Кива, скріншот з відео
Ілля Кива, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

хлопці, в першу чергу хочу привітати з Днем молоді. Адже молодість це що? Це стан душі. Пам'ятайте, не старіють душею ветерани. Від себе хочу побажати: завжди залишайтеся вірними своїм принципам. Боріться за правду, і вас неможливо буде ні залякати, ні зломити. Я знаю, ми обов'язково всі разом переможемо
, - повідомив він.

Зазначимо, що Ілля Кива вже мав проблеми з поліцією через цей головний убір. Все почалося з того, що депутат опублікував у соцмережі фото в шапці і написав: "Нацист, заарештуй мене! З цією зіркою, мій дід, різав глотки фашистам!".

Після цього до спортзалу, де тренується нардеп від Партії "опозиційна платформа – за життя" Ілля Кива, прийшли представники ДБР та офісу Генпрокурора. Його викликали на допит в якості свідка у справі "про поширення комуністичної символіки".

Раніше ми писали про те, що Іллю Киву застали в розплох з питанням про суди і мільйони:"не варто виїденої особи".

Нагадаємо, Кива, Третьякова, Рудик та інші нардепи назвали зарплати для гідного життя українців: від 5 до 36 тисяч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілля Кива показав чудеса ораторського "таланту" під Радою:"Помурчати-підринчати".