Колишній соліст групи" На-На " Валерій Юрін живе неймовірно скромно за мірками російського шоу-бізнесу.

На-На була заснована більше тридцяти років тому в далекому СРСР. Незважаючи на те, що її склад постійно змінювався, і з початкового складу залишилося двоє, а засновник групи Барі Алібасов давно не в колективі, група досі катається з концертами.

Колишній її соліст Валерій Юрін відійшов від світу шоу-бізнесу і живе дуже погано, передає Радіо Комсомольська правда. Апартаменти музиканта в критичному стані: у ванній музиканта зяють дірки в стінах, на стелях у всій квартирі — потріскана штукатурка, а гостьова кімната перетворилася на склад, де всюди розкидані речі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незважаючи на це соліст легендарного колективу не сумує. Він показує картину, яку подарувала йому подруга-художниця, яка стоїть як квартира. Також у нього є колекція гітар за двадцять тисяч євро.

Юрін зазначає, що у нього давно не було жінки, тому прибирання він робить сам. Однак, ймовірно, у нього це не сильно виходить.

Нагадавши, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.иа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."