Популярна українська гумористка та актриса студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить тішити шанувальників різними публікаціями Instagram. Тут за її життям стежить понад 200 тисяч людей, тому вона не втомлюється ділитися з ними новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Вікторія Булітко зізналася, що їй би хотілося опинитися на морі та показала нове фото у купальнику. На світлині Булітко позує у суцільному купальнику жовтого кольору та з квітковим принтом.

Вікторія Булітко, фото з instagram
Вікторія Булітко, фото з instagram

"Начебто зовсім недавно була на морі. Цілих 10 днів відпустки. Але ... так хочеться ще і ще ... Я б взагалі жила десь на березі якогось моря або океану. Там, де завжди тепло. Я - мерзляк по своїй натурі. Тому ті бабульки, які дивували мене в дитинстві тим, що влітку сиділи біля своїх під'їздів в теплих пальто, колготах і хустках, це, виявляється, - я в старості", - написала комедійна актриса.

При цьому зірка зізналася, що хотіла б провести старість у теплій країні, проте не обрала ще у якій. Тому вона попросила своїх шанувальників підібрати для не підходящу країну.

"Ще не вибрала яку, тому як я не, так то багато подорожувала. Буду вдячна за поради, де провести залишок днів🤣🤣🤣 P.S. да, я розумію, що ніби як рано про це думаю😅, але, я завжди продумувала все заздалегідь, я маю на увазі побут і комфорт", - підсумувала Булітко.

Нагадаємо, раніше зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті: "Краща пара!"

Також "Знай" писав, що зірка "Дизель шоу" Булітко згадала свій ніжний танець з Чапкісом: "Останній вальс"