Популярний український радіоведучий і ютубер, який веде власне шоу" Слава+ " Слава Дьомін останнім часом дуже активний у своєму Instagram. І цього разу розповів про відпочинок у Грузії.

Новий пост з усією інформацією з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram.

Провівши невелику відпустку в Тбілісі, Слава Дьомін вирішив залишити відгук, і розповісти, скільки ж це коштувало.

До Грузії він хотів потрапити давно, і тут, на щастя випало три дні вихідних поспіль. Одна українська компанія після карантину запустила рейс в потрібне місто, яке приземляється ввечері. У п'ятницю вони повечеряли і вже в суботу ранок вирушили вивчати грузинське місто.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

Важливо! Перед вильотом до Грузії треба обов'язково зареєструватися на офіційному урядовому сайті. У пошуку можна ввести "реєстрація прильоту в Грузію" і вас направить на потрібний сайт. Також громадянам України треба пред'являти ПЛР тест. До речі, по прильоту назад в Україну вже ПЛР тест здавати не потрібно👍

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

До кінця червня в Тбілісі влада ввела комендантську годину, тому всі магазини працюють лише до 23:00. Ціни не відрізняються від Київських, тобто в ресторанчику обід обійдеться в середньому 200 гривень з людини.

З погодою славі Дьоміну пощастило, було дуже жарко, і часом температура досягала 40 градусів. Гуляти довго складно, так як сонечко все ж підпікає.

Проживали вони в центрі Старого міста, поруч з сірчаними лазнями в новому бутік-готелі.

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

Далі чоловік розповів про місця, які вони встигли відвідати всього за два дні, а їх цілих вісім, тому фотографій і вражень сила-силенна.

У підсумку, Тбілісі сподобався і славі Дьоміну, і його маленькому синові, з яким вони провели час разом. І, що зазначив телеведучий, тут набагато чистіше і доглянутіше, ніж в тому ж Стамбулі.

Раніше повідомляли, в Україні знайшли новий штам коронавірусу з Індії: в РНБО б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа, до уваги заробітчан і туристів: Польща відкриває пропускні пункти з Україною, список правил і обмежень.

Знай.uа писав, боїшся голки? Немає проблем! Вчені заявили про вакцину проти коронавірусу у вигляді звичайного спрею.