Зі столиці Великобританії прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що на півдні Лондона біля станції підземки "Elephant & Castle" прогримів вибух.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також відео, які публікують в мережі очевидці.

На кадрах з місця події видно вогонь і стовп чорного диму. На місці працюють екстрені служби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Британський телеканал Sky News уточнює, що пожежа сталася в районі залізничної станції Елефант-енд-Касл в однойменному районі в центрі Лондона.

Вибух у Лондоні, скріншот: YouTube
Вибух у Лондоні, скріншот: YouTube

Поки не зрозуміло, що саме могло стати причиною події. Також немає даних, що знаходилося на місці вибухнула будівлі. На численних відео, опублікованих в Instagram, помітно, як люди в паніці розбігаються від потужного стовпа вогню, що вирвався в небо.

"Нам відомо про сильну пожежу в районі Елефант-енд-Касл, ми знаходимося на зв'язку з лондонськими пожежниками, які прибули на місце події", — йдеться в повідомленні, поширеному на сторінці ради лондонського району Саутуарк в Twitter.

Раніше повідомляли, хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни - є загиблі та постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа, багатоповерхівка завалилася, накривши завалами десятки людей: є загиблі.

Знай.uа писав, туристка опинилася під тоннами піску на Одещині: рятувальники проводять пошуки.