У вівторок, 29 червня, по всій Україні трохи спаде спека. Так, вдень в центральних, західних і східних регіонах можливий дрібний дощ з грозою, а ніч пройде без опадів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях буде хмарно, температура повітря – від +25 до +31 градусів, а вночі температура знизиться до + 17 градусів. У Закарпатській та Чернівецькій областях можливий дощ та гроза.

У центральних областях хмарно, вдень стовпчики термометрів покажуть +26 +28 градусів, вночі – від +16 до +18 градусів. У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах +25 +27 градусів, а вночі – +14 +18.

У східних регіонах температура повітря вдень становитиме близько +26 +28 градусів, вночі – +17 +19. На півдні температура також плюсова – +27 +30 градусів вдень, вночі опуститься до +17 +20 градусів.

У Києві у вівторок вдень та ввечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря в столиці вдень становитиме +26 градусів, вночі опуститься до +18.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко зазначила, що по всій країні встановиться комфортна температура повітря. У більшості областей буде сухо, але в Сумській, Полтавській, Харківській, Чернігівській, Черкаській та Київській областях очікуються дощі, шквали і град.

Народний прогноз погоди в Україні

29 червня відзначається день пам'яті святителя Тихона Амафунтського. Це вважається найтихіший день у році. З Тихона закінчується молоде літо, настає зріле. Наші предки помітили, якщо бджоли вранці грають – буде ясний день.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.