Російський співак Філіп Кіркоров, якому нещодавно дозволили в'їзд в Україну, записав відеозвернення до шанувальників після того, як дізнався, що його виключили з "чорного списку" Служби безпеки України.

Так, поп-король російської естради зазначив у соцмережі Instagram, що українські чиновники його почули.

"На вихідних влада України виключила моє ім'я з так званого "чорного" списку. Дякую кожному за слова підтримки, дякую за вашу любов! Кожна людина в праві вирішувати що їй слухати і дивитися, ви довели, що музика і політика не можуть і не повинні стикатися. Ви довели всьому світу, що ваш голос, голос народу сильніше будь-якої закарлючки бюрократичних чиновників. Ви протягнули Росії соломинку дружби, саме з таких світлих променів у майбутньому ми повернемося до дружби і поваги, можливо, саме зараз зароджується надія на те, що ситуація між нашими країнами покращиться", - написав Філіп Бедросович.

Філіп Кіркоров, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше ми писали про те, що СБУ направила в Мінкульт нового листа з проханням прибрати ім'я Філіпа Кіркорова з " чорного списку", тому що він більше не загрожує нацбезпеці України.

Нагадаємо, Ольга Бузова захотіла заміж за Філіпа Кіркорова: "Була б ідеальною дружиною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров дивно відреагував на внесення його Україною в "чорний список": "Треба пишатися".

Також портал Знай.uа писав, що Філіпа Кіркорова викрили у використанні фотошопа, не вдалося сховатися: "Тімон і Пумба".