Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала в своїх Insta Stories зворушливе відео, на якому зірковий фотограф Ростислав Ріпка, близький друг її сім'ї, рятує Ніну – маленьку спільну доньку Тоні і Арсена Мірзояна від дощу, який їх застав зненацька в українському місті Яремче.

"Ростислав Ріпка, рятує Ніну від дощику", - коментує відео Антоніна Матвієнко.

Тоня Матвієнко і Ростислав Ріпка, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що ролик з донькою дійсно вийшов дуже милим.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, зараз Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко святкують четверту річницю весілля в Яремче.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот із відео
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот із відео

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перетворилися на молодят: зробили це посеред вулиці. Зіркова парочка пристрасно цілується, поки їх знімає на камеру старша донька Матвієнко-Уляна.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець. Він розташований неподалік від міста Яремче в Івано-Франківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.