Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Артист поділився на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливим відео за участю свого сина. Вони удвох натхненно бажають перемоги збірної України в матчі зі Швецією, який відбудеться 29 червня о 22:00 за київським часом в Глазго.

"Ми з Сашкою вирішили підтримати нашу збірну на самокаті! Завтра вже гра!" - заявив Олександр Пономарьов у соцмережі.

Віддані підписники артиста відмітили чудовий голос 13-річного сина Олександра: "Судячи з усього синові передався татів голос", "Співзвучні у вас обох голоси, молодці".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Олександр Пономарьов з сином, фото з Instagram

"Круто і весело відпочиваєте! молодці 😍", "Класні !!! Супер Вболівальники !!! 👍 ❤ ️", "Ви молодці 👏 дуже спритно❤️", - коментують користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "Як це добре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов вичавив 6500 на байку і обзавівся "німбом": "Приємно згадати".

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов розтопив серця українок гарячим рецептом бограча: "Гості не дали настоятися".