Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила в своїх Insta Stories дивне відео, на якому вона позує в білому халаті в темному приміщенні з "їстівними" стінами. У кадрі Полякова вирішила дуже еротично облизати сіль зі стін.

"Лосиха", - з самоіронією сказала співачка.

Варто зазначити, що на камеру її знімав директор Артем Чирков, який є не тільки співробітником Полякової, а й правою рукою, яка знає всі секрети зірки. Також колись він співпрацював з командою Світлани Лободи.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова стала багатодітною мамою, безмежна радість: "Вітайте нас". Співачка повідомила, що у її кішки народилося як мінімум двоє малюків. Артистка приймає привітання від зіркових колег і фанатів.

Нагадаємо, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "Я не перетворюся на козу?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив".