Володимир Кличко відвідав джазовий фестиваль у Львові, і при цьому був не один. Відповідне фото з'явилося в соціальній мережі Instagram.

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO, жива легенда українського і світового боксу, 45-річний Володимир Кличко обрадував усіх шанувальників спорту тим, що часто буває в Україні і відвідує різні заходи.

Зокрема нещодавно його помітили Leopolis Jazz Festival, який проходить на даний момент у Львові. Відповідні фотографії з'явилися на Instagram-каналі klitschkopanettiere. Зокрема Кличко був помічений в компанії ефектної брюнетки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Leopolis Jazz Festival проходить щорічно в червні вже протягом десяти років. Організатор створення фестивалю був російський мільярдер Михайло Фрідман.

Щороку на фінальному концерті фестивалю у Львові відбувається вручення Міжнародної музичної премії "Leopolis Jazz Music Awards" ім. Едді Рознера. Мета премії-відзначити тих музикантів, які зробили вагомий внесок у розвиток джазової музики. Переможця обирають запрошені експерти.

Раніше повідомляли, Денис Берінчик засвітив свою дочку: "коли Свати в будинок прийдуть...".

Як повідомляв Знай.иа, В'ячеслав Узєлков показав нову дівчину після того, як зізнався Боржемській у коханні.

Знай.иа писав, Усик перетворився на Хатіко перед боєм з Джошуа: вийшов зустрічати суперника на рейки.