Леся Нікітюк здивувала шанувальників у костюмі динозавра. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці Instagram.

Українська телеведуча давно була у вітчизняному шоу-бізнесі. Багато хто пам'ятає знаменитість ще з часів передачі"Розсміши коміка". Тоді вона разом з подругою Олею змушували сміятися майбутнього президента Володимира Зеленського.

Однак по-справжньому вона стала популярною після передачі "Орел і Решка", де все е запам'ятали як ведучу з особливим почуттям гумору. З тих пір соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйонів чоловік.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нещодавно вона опублікувала відеозапис, на якому постала в костюмі рожевого динозавра. Даний образ вкрай незвично виглядає на тілі стрункою і красивою знаменитості

"This is my look of the day", - іронічно говорить українська телеведуча. Поки немає точної інформації, для чого вона носить даний наряд. Цілком імовірно, що це новий проект щодо зміни ландшафтів найбільших міст, які іронічно називаються урбазаврами.

Раніше повідомляли, Наталія Могилевська назвала три речі, що заважають схудненню: "знизити вагу не вдасться".

Як повідомляв Знай.uа, капітан Наталка йде в рейс, рівняння на декольте: схудла Могилевська показала шикарний бюст.

Знай.uа писав, Наталя Могилевська у формі капітана "викрала" машину: "Куди я їду?".