У мережі показали, як воює 93-та бригада Холодний Яр під Докучаєвськом. При будь-яких погодних умовах доводиться працювати і захищати Батьківщину.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці бригади в соціальній мережі Facebook.

Почнемо з погодних умов. Спочатку бійці терпіли одну стихію, а тепер іншу. Незважаючи на те, що на вулиці +30 і вище, по дорозі на дорогах все ще доводиться якось об'їжджати і обходити болото, яке там з'явилося в наслідку потопу.

Бійцям тут доводиться ділити з окупантами один терикон, а лінію розмежування є щілина з водою, і з бійниць відмінно видно позицію ворога, яка знаходиться на відстані менше кілометра. Через бінокль видно навіть фактуру стін на будинках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Пейзаж для Донбасу характерно промисловий: підприємство, на яке відкривається вид,-це Докучаєвський флюсо-доломітний комбінат. Саме з Докучаєвська в 2015 році бойовики здійснили артобстріл блокпоста під Волновахою, в результаті якого загинули цивільні пасажири автобуса. Волосінню, де ми проходимо, тягнуться дроти. Хлопці-зв'язківці супроводжують нас до позиції " - йдеться в повідомленні.

93-я ОМБр Холодний Яр, фото: Facebook
93-я ОМБр Холодний Яр, фото: Facebook

Бійці працюють старанно, незважаючи на сильну спеку і втому, а все тому що у них є спільна мета - перемогти ворога.

У 93-й бригаді кажуть, що кава, обід і коти - те спільне, що є на абсолютно кожній позиції. "Кіт! Вставай життя жити, вже перша година!"- розбурхує одного з пухнастих пресофіцерка 93 бригади Холодний Яр Ірина Рибакова.

93-я ОМБр Холодний Яр, фото: Facebook
93-я ОМБр Холодний Яр, фото: Facebook

Нагадаємо, 22-річна Військова трагічно загинула на Донбасі: "війна забрала молоде серце".

Як повідомляв портал Знай.ua, капітан "Грек" - ровесник незалежності і захисник Батьківщини:"зрозуміло, хто для України ворог".

Також портал Знай.ua писав, як красуня-медик щодня рятує воїнів на передовій: "життя захисників – найвища цінність".