Стало відомо про те, що президент України поговорив зі збірною України перед важливим матчем. Висловив слова підтримки, і сподівається на хороший результат на вечірньому матчі.

Про це президент України написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і як можна дізнатися зі знімків, які з'явилися в публікації, зустріч проходила онлайн.

Володимир Зеленський назвав даний поєдинок історичним, і це дійсно є правдою. Справа в тому, що вперше в історії Україні вдалося вийти в плей-офф, і більше того, є всі шанси пройти і в наступний етап.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Володимир Олександрович передав спортсменам слова підтримки від сорока мільйонів українців, а голкіпера Андрія П'ятова ще й привітав з днем народження.

"Впевнено можу сказати, що хлопці налаштовані дуже рішуче. Вболіваємо і віримо в їх перемогу» - сказано в повідомленні президента.

Нагадаємо, що матч України зі збірною Швеції відбудеться вже у вівторок, 29 червня. Пройде він в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк". Переможець матчу, який пройде сьогодні, вийде відразу в 1/4 фіналу, на переможця матчу Англія Німеччина, який відбудеться також сьогодні, але о 19:00.

До цього Україна грала зі Швецією чотири рази, з них у нас дві перемоги, нічия і одна поразка. Крайній і найбільш пам'ятний матч пройшов на груповому етапі на Євро 2012.

Нагадавши, Кіпер збірної України Бущан став одним з кращих воротарів Європи: врятував 11 разів.

Як повідомляв Знай.uа, Україна втратила найсильнішого гравця перед матчем проти Швеції в 1/8 Євро-2020: відправили назад до Києва.

Також портал Знай.uа писав, що політик підколов збірну Україну їдким мемом: "Спасибі шведу за перемогу".