На матчі збірної України на Євро-2020, не пускатимуть уболівальників без COVID-браслетів.

Протягом першого літнього місяця відбудеться чотири футбольні матчі, з них двоє будуть за участю збірної України: проти збірних Австрії та Північної Македонії.

На стадіон не допускатимуть вболівальників, які вакциновані проти COVID-19, отримали негативний результат тесту або одужали від коронавірусної хвороби, передає портал Коронавірус_інфо.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання
Показати ще

Від власників квитків вимагають відвідати один з акредитованих медичних центрів в місті Бухарест з медичною документацією. Браслет буде коштувати близько одного Євро.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Зазначимо, що 11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19). Приставка 2020 залишилася як комерційний хід. Це перший Чемпіонат Європи, який проводиться не на території однієї конкретної країни, а на стадіонах різних держав.

Перший матч збірної України відбувся 13 червня проти збірної Голландії, який закінчився з рахунком 2:3 не на користь наших співвітчизників.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв " Знай.ua", "Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.uа писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020